Emerce: HelloMaaS overschrijdt grens van 1 miljoen euro aan pre-seed investering

Amsterdam, 19 september – HelloMaaS, dat eerder dit jaar in Nederland is gelanceerd, heeft meer dan 1 miljoen aan pre-seed investering opgehaald. HelloMaaS is het SaaS platform voor flexibele marketingteams en is de eerste deelnemer in HearstLab, de incubator van Hearst Nederland. HearstLab investeert 250.000 euro in HelloMaaS, biedt kantoorruimte en opent haar netwerk van medewerkers en partners bij Hearst Nederland en in New York.

Louise Doorn hoort met HelloMaaS bij een selecte groep van 1,6% van Nederlandse female founders. In deze groep is zij een van de weinigen die meer dan 1 miljoen aan pre-seed investering heeft opgehaald. Een groot deel van de investeerders in HelloMaaS zijn vrouwen. Alle investeerders zijn gemotiveerd door het onderzoek dat investeringen in door vrouwen geleide startups tot 2,5 keer beter rendement opleveren, zoals in 2018 door Boston Consulting Group is vastgesteld.

HearstLab

De startups die deelnemen aan HearstLab zijn actief op het gebied van media, business innovatie en technologie en worden allen geleid door vrouwen. De afgelopen drie jaar zijn meer dan 2.200 startups door HearstLab geëvalueerd, in een select aantal van 23 startups is geïnvesteerd.

In Nederland is het programma in september met twee startups gestart, waarbij HelloMaaS de eerste is. Louise Doorn: “HearstLab is in de Verenigde Staten een bijzonder succesvol startup programma. Het netwerk en de toewijding van de Hearst medewerkers en HearstLab leiden tot een uitstekend rendement van de startups waar tot nu toe is geïnvesteerd. Voor HelloMaaS, dat zowel in Nederland als in de VS opereert, is dit een bijzonder aantrekkelijk netwerk.”

Over HelloMaaS

Louise Doorn is oprichter van HelloMaaS, een Nederlands-Amerikaanse marketing tech startup met vestigingen in Amsterdam en New York. MaaS staat voor Marketing as a Service. Het platform ontsluit marketingkennis en executiekracht van top Nederlandse marketing freelancers op transparante wijze. Het HelloMaaS SaaS platform biedt team performance en marketing planning tools zodat bedrijven minder tijd voor proces en team matching nodig hebben en meer budget en tijd voor creativiteit overhouden. Dit alles tegen een lagere fee dan traditionele alternatieven. Voor bedrijven met een beperkt marketingbudget biedt HelloMaaS voor een vaste prijs marketingdiensten in pakketvorm.

HelloMaaS laat zich adviseren door internationale topmarketeers en ondernemers als Charlene Li (CEO and Principal Analyst at Altimeter Group en auteur van de New York Times bestseller “Groundswell”), Jeroen de Bakker (Directeur Product & Growth radio bij Talpa Network) en Jeremy Brook (CMO Deliveroo, Australia).

Source: https://www.emerce.nl/wire/hellomaas-overschrijdt-grens-1-miljoen-euro-preseed-investering


  Bedankt!

  We nemen contact op binnen 1 werkdag.
  Wil je direct een afspraak maken?

  Plan je afspraak

  Aangemeld!

  Dank voor je aanmelding op onze nieuwsbrief!
  Elke twee weken vind je marketing hacks, nieuws en meer in je mailbox.

  Maak een profiel
  Leer van de beste CMO’s!

  Luister naar onze HelloMasters podcast