Freelance Projects

Share with a friend

Strateeg voor marketing team upskilling project

Posted 2022-11-16

€ 100 - € 110/hr

20 hours per week

Dit is een bijzonder opdracht speciaal voor marketers met een passie en visie op ideale marketing teams. Een groot marketing team bij een bedrijf dat middenin de maatschappij staat heeft ons gevraagd de kennis in het team te verhogen. Momenteel loopt de eerste fase van het project. Zo leggen we in Q3 en Q4 2022 het fundament voor een positieve en gestructureerd samenwerking met hun media en creatief bureau. We doen dit door werksessies, intervisie en werkproces verbeteringen. In 2023 pakken we door met een grotere scope door het marketingkennis niveau inzichtelijk te maken en verhogen door opzetten van training, p2p coaching en een marketing gilde. De ambitie is het marketing team futureproof maken in een always on marketing wereld. Dit gaat van data, tooling tot ways of working. Hiervoor zoeken een een marketing strateeg en project manager. Beide met een feel en flair voor organisatie verbeteringen en relevante werkervaring in grotere marketing teams aan de klantkant en bureau ervaring als klant. Er werkt al een zeer ervaren strateeg op dit traject. Door de scope uitbreiding zoeken we nu een tweede strateeg voor dit change management project. Je bent de sparringpartner voor klant en geeft zelfstandig invulling aan de inhoud van een aantal work streams. Herken je jezelf in dit? * Ervaring met marketing team en change management projecten * Brede marketing strategie ervaring * Vooruitstrevend en inspirerende visie op toekomstvaste marketing teams * 5+ jaar team management ervaring * Goed inzicht in marketing organisatie bij grote bedrijven * Goede voelsprieten om sentiment uit het team te duiden * Empathisch persoon en energieke communicator die graag voor een groep staat * Positieve mindset en goede energie

Project Manager voor marketing team upskilling project

Posted 2022-11-16

€ 75 - € 85/hr

20 hours per week

Dit is een bijzonder opdracht speciaal voor marketers met een passie en visie op ideale marketing teams. Een groot marketing team bij een bedrijf dat middenin de maatschappij staat heeft ons gevraagd de kennis in het team te verhogen. Momenteel loopt de eerste fase van het project. Zo leggen we in Q3 en Q4 2022 het fundament voor een positieve en gestructureerd samenwerking met hun media en creatief bureau. We doen dit door werksessies, intervisie en werkproces verbeteringen. In 2023 pakken we door met een grotere scope waarbij het marketingkennis niveau inzichtelijk maken en verhogen door opzetten van training, p2p coaching en een marketing gilde. Hiervoor zoeken een een marketing strateeg en project manager. Beide met een feel en flair voor organisatie verbeteringen en relevante werkervaring in grotere marketing teams aan de klantkant en bureau ervaring als klant. De projectmanager is de operationele motor voor dit change management project. Je denkt mee de inhoud met de strategen, regelt de externe trainingspartner(s) en zorgt voor het realiseren van de project deliverables in budget en op tijd. Herken je jezelf in dit? * Pro-actief op de inhoud * 8+ jaar marketing campaign ervaring * Goed beeld bij de ideale marketing organisatie bij grote bedrijven * Goede voelsprieten om sentiment uit het team te duiden * Empathisch persoon en energieke communicator * Positieve mindset en goede energie.

Senior Product marketeer voor SaaS in HR

Posted 2022-09-27

€ 75 - € 95/hr

32 hours per week

Vind jij het leuk om nieuwe producten in de markt te zetten? En vind jij creativiteit, passie en energie belangrijk in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent verantwoordelijk voor de Go to Market voor 3 nieuwe producten. Deze moeten van de grond af aan opgebouwd worden waarbij je deels met een internationaal team samenwerkt en deels met het regionale marketing team! Daarnaast ben je verantwoordelijkheid voor de gehele marketing output, executie en denkt actief mee over de strategie van deze producten. Je barst van de energie om deze uitdaging aan te gaan! We zoeken iemand voor minimaal 3, het liefst 4 dagen per week. Maandag en woensdag werken we op kantoor en de rest remote. We zien je graag minimaal 1 van deze dagen op kantoor, maar elke dag mag ook.

Log in to see more projects

Login

No account Yet? Create free account now


  Bedankt!

  We nemen contact op binnen 1 werkdag.
  Wil je direct een afspraak maken?

  Plan je afspraak

  Aangemeld!

  Dank voor je aanmelding op onze nieuwsbrief!
  Elke twee weken vind je marketing hacks, nieuws en meer in je mailbox.

  Maak een profiel
  Leer van de beste CMO’s!

  Luister naar onze HelloMasters podcast