Say hello to the HelloMaaS team

HelloMaaS is geen marketingbureau of recruiter. Wij zijn het platform voor Marketing as a Service.

Ons team bouwt de technologie, datamatching en doet de marketing en verkoop van ons platform.

We zijn een internationaal team en bouwen met passie aan de “future of work” in marketing voor kleine en grote bedrijven.

Louise Doorn

Oprichter / CEO
ENTJ Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

Wereldwijde marketing executive aan bureau- en klantzijde, waaronder Publicis Groupe, JPMorganChase, Samsung, Philips. Voormalig CMO Dstillery. MarTech-investeerder. Houdt van zeilen, skiën en wielrennen.

Clément Dumont

Growth
ENFJ Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

M.Sc – T-shaped marketer met een passie voor innovative startups en technologie. Voorheen gewerkt als growth marketer bij Hubs en heeft een Master in Marketing. Houdt van reizen, voetbal en muziek.

Reinier de Ridder

Product
ENFP Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

M.Sc. – Grote passie voor software development en product design. Ervaring bij start-ups, gewerkt bij Deloitte Nederland als deel van het Privacy team en een Master in Data Science afgerond. Geniet graag van lekker eten, speciaal bier en mooie musea.

Thalia Hesselink

Marketing
ENFP Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

B.B.A – Business School afgestudeerde met veel enthousiasme voor storytelling en contentcreatie. Doet all things content en produceert de HelloMasters podcast, blogs en vlogs. Nederlands geboren en getogen met een wereldwijde blik op een meer duurzame wereld.

Denisa Judea

Product
INFJ Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

B.Sc. – Technisch consultant en full-stack sotware developer met focus of front-end. Heeft voorheen gewerkt als tech consultant voor MHP – A Porche Company en is nu bezig met een tweede bachelor’s in Business Administration en Entrepreneurship. Houdt van culturele antropologie, sociaal ondernemerschap en informeel onderwijs.

Julie Hickendorff

Marketing
ENFJ Persoonlijkheid

Hilversum, Nederland

Soon B.A. – Creatieve denker en doener die werkt als social media en content stagiaire. Studeert creative business aan de HvA. Houdt van vroege wandelingen op de hei met baby teckel Teun.

Akshay Babar

Tech
ENFJ Persoonlijkheid

Indore, India

M.Sc. – Voorheen gewerkt bij Precious Inforsystem. Vaardig met Django, Python en Reach. Passie voor het leren van nieuwe dingen en lange ritten met de auto. Hobbies zijn luisteren naar muziek, cricket en boeken lezen.

Chakradhar Raju

Tech
ESTJ Persoonlijkheid

Bengaluru, India

B.E – Software developer die ervan houdt om in startups te werken en geweldige producten te bouwen. Vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Heeft grote interesse in nieuwe technologie zoals Golang. Werkte eerder bij Gaggle. Geniet van films, videogames, wandelingen en voetbal.

Meena Jain

Tech
ENFJ Persoonlijkheid

Indore, India

B.A – Software developer die het leuk nieuwe plekken te bezoeken. Ze houdt ervan nieuwe recepten te koken en samen te dineren met vrienden en familie. Ze is niet bang voor een challenge of een nieuw leermoment op z’n tijd, een echte waaghals. Eerder gewerkt bij Strive pool Web Tech, maar is vol frisse energie vanaf januari 2022 gestart bij HelloMaaS.

Denis Zonov

Design
ENFJ Persoonlijkheid

Kharkiv, Oekraïne

B.L. – UX/UI designer met veel passie voor conversie optimalisatie. Heeft onze nieuwe website gebouwd. Bouwt aan mobile en desktop apps. Vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, te leren en uit te proberen.