Say hello to the HelloMaaS team

HelloMaaS is geen marketingbureau of recruiter. Wij zijn het platform voor Marketing as a Service.

Ons team bouwt de technologie, datamatching en doet de marketing en verkoop van ons platform.

We zijn een internationaal team en bouwen met passie aan de “future of work” in marketing voor kleine en grote bedrijven.

Louise Doorn

Oprichter / CEO
ENTJ Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

Wereldwijde marketing executive aan bureau- en klantzijde, waaronder Publicis Groupe, JPMorganChase, Samsung, Philips. Voormalig CMO Dstillery. MarTech-investeerder. Houdt van zeilen, skiën en wielrennen.

Igor Hoogerwoord

Tech
INFP Persoonlijkheid

Eindhoven, Nederland

Voormalig Implementation Manager voor Adyen en leas iOS developed voor Eyeyah! Ltd. Kan meepraten met zowel de business als de ontwikkelaars. Een passie voor het vormen van globale teams en het verbreden van perspectieven op verschillende culturen. Houdt van het produceren van electronic muziek en publiceert op Spotify.

Laurens Heijboer

Community
INFP Persoonlijkheid

Amsterdam, The Netherlands

M.Sc – People connector die zijn weg kent door de marketing jungle. Werkte voorheen als relatiemanager bij DDMA en als account manager bij reclamebureaus, waaronder J. Walter Thompson.

Thalia Hesselink

Marketing
ENFP Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

B.A – Business School afgestudeerde met veel enthousiasme voor storytelling en contentcreatie. Doet all things content en produceert de HelloMasters podcast, blogs en vlogs. Nederlands geboren en getogen met een wereldwijde blik op een meer duurzame wereld.

Jan van der Harst

Sales
ENFJ Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

B.A – Afgestudeerd van de Hotelschool The Hague met een passie voor waarde creatie, communicatie en customer focus. Krijgt energie van betekenisvolle connecties en teamwork. Houdt van goed eten, wijn en nog beter gezelschap.

Anna Notovska

Design
INFP Persoonlijkheid

Sofia, Bulgarije

B.A – Zeer ervaren ontwerper die logo’s, illustraties en ook UX/UI ontwerpt. Anna woont in Sofia, Bulgarije en werkt meer dan 15 jaar voor met name startup bedrijven over de hele wereld. Is dol op cultuur, musea en haar 1 jarige zoontje.

Akshay Babar

Tech
ENJF Persoonlijkheid

Indore, India

Voorheen gewerkt bij Precious Inforsystem. Vaardig met Django, Python en Reach. Passie voor het leren van nieuwe dingen en lange ritten met de auto. Hobbies zijn luisteren naar muziek, cricket en boeken lezen.

Reinier de Ridder

Product
ENFP Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

B.Sc. – Grote passie voor software development en product design. Ervaring bij start-ups, gewerkt bij Deloitte Nederland als deel van het Privacy team en doet nu een Master in Data Science. Geniet graag van lekker eten, speciaal bier en mooie musea.

Priyanka Maheshwari

Tech
INFJ Persoonlijkheid

Lucknow, India

M.Sc. – Heeft gewerkt voor marketing en advertising startups in Hongkong. Vaardigheden zijn full stack development en devOps. Passie voor tech en houdt van het werken aan producten met een visie voor de toekomst. Hobbies zijn koken, lekker eten met muziek en houdt erg van avontuurlijke evenementen en reizen met vrienden.