Say hello to the HelloMaaS team

HelloMaaS is geen marketingbureau of recruiter. Wij zijn het platform voor Marketing as a Service.

Ons team bouwt de technologie, datamatching en doet de marketing en verkoop van ons platform.

We zijn een internationaal team en bouwen met passie aan de “future of work” in marketing voor kleine en grote bedrijven.

Louise Doorn

Oprichter / CEO
ENTJ Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

Wereldwijde marketing executive aan bureau- en klantzijde, waaronder Publicis Groupe, JPMorganChase, Samsung, Philips. Voormalig CMO Dstillery. MarTech-investeerder. Houdt van zeilen, skiën en wielrennen.

Babette Kellermann

VP Growth
ENFJ Persoonlijkheid

Haarlem, The Netherlands

Marketing en sales professional met ruim 10 jaar ervaring als freelancer in verschillende rollen en opdrachten. Heeft veel digitale transities en verandertrajecten begeleid. Houdt van films, koken en kajakken.

Thalia Hesselink

Marketing
ENFP Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

B.A – Business School afgestudeerde met veel enthousiasme voor storytelling en contentcreatie. Doet all things content en produceert de HelloMasters podcast, blogs en vlogs. Nederlands geboren en getogen met een wereldwijde blik op een meer duurzame wereld.

Laurens Heijboer

Community
INFP Persoonlijkheid

Amsterdam, The Netherlands

M.Sc – People connector die zijn weg kent door de marketing jungle. Werkte voorheen als relatiemanager bij DDMA en als account manager bij reclamebureaus, waaronder J. Walter Thompson.

Reinier de Ridder

Product
ENFP Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

M.Sc. – Grote passie voor software development en product design. Ervaring bij start-ups, gewerkt bij Deloitte Nederland als deel van het Privacy team en een Master in Data Science afgerond. Geniet graag van lekker eten, speciaal bier en mooie musea.

Anna Notovska

Design
INFP Persoonlijkheid

Sofia, Bulgarije

B.A – Zeer ervaren ontwerper die logo’s, illustraties en ook UX/UI ontwerpt. Anna woont in Sofia, Bulgarije en werkt meer dan 15 jaar voor met name startup bedrijven over de hele wereld. Is dol op cultuur, musea en haar 1 jarige zoontje.

Priyanka Maheshwari

Tech
INFJ Persoonlijkheid

Lucknow, India

M.Sc. – Heeft gewerkt voor marketing en advertising startups in Hongkong. Vaardigheden zijn full stack development en devOps. Passie voor tech en houdt van het werken aan producten met een visie voor de toekomst. Hobbies zijn koken, lekker eten met muziek en houdt erg van avontuurlijke evenementen en reizen met vrienden.

Akshay Babar

Tech
ENJF Persoonlijkheid

Indore, India

M.Sc. – Voorheen gewerkt bij Precious Inforsystem. Vaardig met Django, Python en Reach. Passie voor het leren van nieuwe dingen en lange ritten met de auto. Hobbies zijn luisteren naar muziek, cricket en boeken lezen.

Denisa Judea

Tech
INFJ-A Persoonlijkheid

Amsterdam, Netherlands

B.Sc. – Technisch consultant en full-stack sotware developer met focus of front-end. Heeft voorheen gewerkt als tech consultant voor MHP – A Porche Company en is nu bezig met een tweede bachelor’s in Business Administration en Entrepreneurship. Houdt van culturele antropologie, sociaal ondernemerschap en informeel onderwijs.