member@hellomaas.com  

Zo maak je dus ads voor blinden: Interview met Head of Growth & Marketing van de startup Envision.

Laten we het hebben over startups, growth hacking, en marketing! Het is niet makkelijk. Proberen om aandacht te trekken van je toekomstige klanten. Bestaansrecht te ontwikkelen door middel van PR. En het constant toepassen van een lean strategie met korte iteraties. 

Nederland zit vol met startups en je hebt zeker weten van ze gehoord. Denk aan de verboden tv-advertentie van VanMoof. De blauwe band van Swapfiets. Of de overal opduikende PR van kweekvlees bedrijf MosaMeat. 

Deze week nemen we een kijkje in de marketing keuken bij startup Envision. Onze content marketer Thalia ging in gesprek met Ilse Velema, head of growth en marketing.

Een purpose gedreven startup die software creëert voor blinden en slechtzienden. Van een smartphone app die jou vertelt wat er voor je ligt tot een AI gedreven bril. Ilse heeft altijd al in marketing gewerkt voor corporate, in NY en zelfs voor corporate startups. Ook kent ze de fijne kneepjes van het leven als marketing freelancer.

In deze 15 min video ben je up-to-date over:

  • De beste growth hacking strategieën voor startups
  • Legt Ilse het verschil uit tussen marketing en growth
  • Leer je hoe je ads maakt voor blinden (ik had geen idee!)
  • Weet je hoe een dag eruit ziet als marketing leider
Toch liever op je gemakje tijdens een fietstocht of hardloopsessie luisteren? Alle Meet the Package episodes zijn nu via Apple Podcast en Spotify luisteren!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *