Marketing Tribune: Nieuw platform HelloMaaS springt in op veranderend marketinglandschap

HelloMaaS, opgericht door Louise Doorn, is naar eigen zeggen het eerste platform voor marketing on demand. Hierbij staat MaaS voor Marketing as a Service.

Het platform bevat veel praktische slimmigheden, zoals een tool om marketingcampagnes mee in te plannen. Ook kan men op HelloMaaS marketingadvies inwinnen en freelance marketeers vinden.

Met veel nieuwe kanalen en duizenden tools is het marketinglandschap de afgelopen jaren ingrijpend veranderd, stelt oprichter Louise Doorn, die marketingervaring opdeed bij onder meer Samsung en Philips. ‘De freelance markt voor marketeers is explosief gegroeid en marketingteams en -bureaus vertrouwen steeds vaker op een flexibele schil. Veel bedrijven worstelen met de vele opties binnen marketing en de snelheid waarmee dingen veranderen. Met HelloMaaS willen wij marketingkennis en executie kracht op een flexibele en transparante manier ontsluiten en on demand aanbieden. We waarborgen de kwaliteit door zorgvuldig gescreende freelancers en marketingadviseurs op het platform toe te laten.’

Marketing Playbook

Doorn: ‘Bedrijven kunnen bovendien met behulp van ons Marketing Playbook de juiste marketingkanalen kiezen. Zij krijgen op termijn met behulp van machine learning een proactief advies over welke kanalen in te zetten en welke specialisten in te huren. Op deze manier zijn wij eht eerste platform voor Marketing as a Service.’ Voor de uitvoering van het marketingplan zijn er geselecteerde freelancers en pakketten met een vaste prijs beschikbaar. Deze pakketten zijn gericht op branding, lead generation, social media, PR en content creatie. Naast specialisten biedt het platform ook direct contact met CMO’s, merkstrategen marketing technologie-specialisten die hun ervaringen delen.

Ga voor meer informatie naar de website.

URL: https://www.marketingtribune.nl/b2b/nieuws/2019/04/nieuw-platform-hellomaas-springt-in-op-veranderd-marketinglandschap/index.xml


  Bedankt!

  We nemen contact op binnen 1 werkdag.
  Wil je direct een afspraak maken?

  Plan je afspraak

  Aangemeld!

  Dank voor je aanmelding op onze nieuwsbrief!
  Elke twee weken vind je marketing hacks, nieuws en meer in je mailbox.

  Maak een profiel
  Leer van de beste CMO’s!

  Luister naar onze HelloMasters podcast