EMERCE: HelloMaaS, eerste platform voor marketing on demand, gelanceerd

Amsterdam, 16 april 2019 – Op één platform een marketingplan maken, de beste freelance marketeers in Nederland vinden en direct aan de slag met handige marketingpakketten tegen vaste prijzen. Dat en meer is HelloMaaS, waarbij MaaS staat voor Marketing as a Service. Het platform bevat veel praktische slimmigheden, bijvoorbeeld een tool om marketingcampagnes mee in te plannen en maakt het op termijn ook mogelijk om voorspellend marketingadvies te krijgen.

Met veel nieuwe kanalen en duizenden tools is het marketinglandschap de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. De freelance markt voor marketeers is dan ook explosief gegroeid en marketingteams en bureaus vertrouwen steeds vaker op een flexibele schil. Louise Doorn, oprichter en CEO HelloMaaS: “Veel bedrijven worstelen met de vele opties binnen marketing en de snelheid waarmee dingen veranderen. Met HelloMaaS willen wij marketingkennis en executiekracht op een flexibele en transparante manier ontsluiten en on demand aanbieden. De kwaliteit waarborgen wij door zorgvuldig gescreende freelancers en marketingadviseurs op het platform toe te laten.”

Marketing as a Service

“Bedrijven kunnen bovendien met behulp van ons Marketing Playbook de juiste marketingkanalen kiezen. Zij krijgen op termijn met behulp van machine learning een proactief advies over welke kanalen in te zetten en welke specialisten in te huren. Op deze manier zijn we het eerste platform voor Marketing as a Service,” vervolgt Louise Doorn. Voor de uitvoering van het marketingplan zijn er speciaal geselecteerde freelancers of pakketten met een vaste prijs beschikbaar. Deze pakketten zijn onder andere gericht op branding, lead generation, social media, PR en content creatie. Naast specialisten biedt het platform ook direct contact met CMO’s, merkstrategen en marketing technology-specialisten die in een dag(-deel) hun waardevolle ervaring delen.

Over HelloMaaS
Louise Doorn is oprichter van HelloMaaS. Dit is een Nederlands-Amerikaanse marketing tech-startup met vestigingen in Amsterdam en New York. MaaS staat voor Marketing as a Service. Het platform ontsluit marketingkennis en executiekracht op een flexibele en transparante wijze. Het HelloMaaS Playbook is een online tool die bedrijven helpt de juiste marketingkanalen te kiezen en kan op termijn met behulp van machine learning een proactief advies uitbrengen. Daarnaast brengt HelloMaaS bedrijven in contact met zorgvuldige gescreende marketeers en biedt het handige pakketten van marketingactiviteiten tegen vaste prijzen. HelloMaaS laat zich adviseren door internationale topmarketeers en ondernemers als Charlene Li (CEO and Principal Analyst at Altimeter Group en auteur van de New York Times bestseller “Groundswell”), Jeroen de Bakker (Directeur Product & Growth radio bij Talpa Network) en Jeremy Brook (Head of Creative Business Northern Europe bij Google).

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

URL: https://www.emerce.nl/wire/hellomaas-eerste-platform-marketing-on-demand-gelanceerd


  Bedankt!

  We nemen contact op binnen 1 werkdag.
  Wil je direct een afspraak maken?

  Plan je afspraak

  Aangemeld!

  Dank voor je aanmelding op onze nieuwsbrief!
  Elke twee weken vind je marketing hacks, nieuws en meer in je mailbox.

  Maak een profiel
  Leer van de beste CMO’s!

  Luister naar onze HelloMasters podcast