Adformatie: HelloMaas doet mee met Hearstlab – incubator voor ondernemende vrouwen

Hearst lanceert incubator voor start-ups waar vrouwen aan het roer staan. HelloMaas is een van de gegadigden. Mediabedrijf Hearst lanceert een incubator voor startups: Hearstlab. Dit initiatief is speciaal voor organisaties waar vrouwen aan het roer staan. De incubator is al een tijdje actief in Amerika, en gaat nu ook in Nederland van start. HelloMaas en We Are Eves zijn de eerste Nederlandse bedrijven die meedoen. Één jaar lang mogen zij gebruik maken van de kennis en het netwerk van Hearst Netherlands.

We Are Eves is een sociaal netwerk op het gebied van beauty, waar vrouwen ervaringen over hun favoriete producten kunnen delen. En HelloMaas koppelt freelance marketeers en bedrijven aan elkaar, door het verkopen van marketingpakketten. Het initiatief, opgericht door Louise Doorn, moet de explosieve groei van de freelance-markt overzichtelijker maken.

‘Uit ons onderzoek blijkt dat Nederlandse bedrijven het liefst met Nederlandse marketeers werken. HelloMaaS bouwt in ieder land een unieke community en werkt met een lokaal team.’ Lees hier het volledige interview met Doorn.

URL: https://www.adformatie.nl/carriere/hellomaas-doet-mee-met-hearstlab


  Bedankt!

  We nemen contact op binnen 1 werkdag.
  Wil je direct een afspraak maken?

  Plan je afspraak

  Aangemeld!

  Dank voor je aanmelding op onze nieuwsbrief!
  Elke twee weken vind je marketing hacks, nieuws en meer in je mailbox.

  Maak een profiel
  Leer van de beste CMO’s!

  Luister naar onze HelloMasters podcast