Say hello to the HelloMaaS team

HelloMaaS is geen marketingbureau of recruiter. Wij zijn het platform voor Marketing as a Service.

Ons team bouwt de technologie, datamatching en doet de marketing en verkoop van ons platform.

We zijn een internationaal team en bouwen met passie aan de “future of work” in marketing voor kleine en grote bedrijven.

Louise Doorn

Oprichter / CEO
ENTJ Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

Wereldwijde marketing executive aan bureau- en klantzijde, waaronder Publicis Groupe, JPMorganChase, Samsung, Philips. Voormalig CMO Dstillery. MarTech-investeerder. Houdt van zeilen, skiën en wielrennen.

Thalia Hesselink

Marketing
ENFP Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

B.B.A – Business School afgestudeerde met veel enthousiasme voor storytelling en contentcreatie. Doet all things content en produceert de HelloMasters podcast, blogs en vlogs. Nederlands geboren en getogen met een wereldwijde blik op een meer duurzame wereld.

Laurens Heijboer

Community
INFP Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

M.Sc – People connector die zijn weg kent door de marketing jungle. Werkte voorheen als relatiemanager bij DDMA en als account manager bij reclamebureaus, waaronder J. Walter Thompson.

Reinier de Ridder

Product
ENFP Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

M.Sc. – Grote passie voor software development en product design. Ervaring bij start-ups, gewerkt bij Deloitte Nederland als deel van het Privacy team en een Master in Data Science afgerond. Geniet graag van lekker eten, speciaal bier en mooie musea.

Virginia Holt

Community
ENFJ Persoonlijkheid

Amsterdam, Nederland

Soon M.Sc- Enthousiaste aanpakker die als werk student helpt met all things community. Voorheen als stagiaire in de marketing afdeling bij L’Oreal Paris. Drietalig opgevoed in het zonnige Spanje. Sporty spice die niet aan bingewatchen doet behalve als Desperate Housewives op tv is.

Julie Hickendorff

Marketing
ENFJ Persoonlijkheid

Hilversum, Nederland

Soon B.A. – Creatieve denker en doener die werkt als social media en content stagiaire. Studeert creative business aan de HVA. Houdt van vroege wandelingen op de hei met baby teckel Teun.

Akshay Babar

Tech
ENFJ Persoonlijkheid

Indore, India

M.Sc. – Voorheen gewerkt bij Precious Inforsystem. Vaardig met Django, Python en Reach. Passie voor het leren van nieuwe dingen en lange ritten met de auto. Hobbies zijn luisteren naar muziek, cricket en boeken lezen.

Denisa Judea

Tech
INFJ Persoonlijkheid

Amsterdam, Netherlands

B.Sc. – Technisch consultant en full-stack sotware developer met focus of front-end. Heeft voorheen gewerkt als tech consultant voor MHP – A Porche Company en is nu bezig met een tweede bachelor’s in Business Administration en Entrepreneurship. Houdt van culturele antropologie, sociaal ondernemerschap en informeel onderwijs.

Anna Notovska

Design
INFP Persoonlijkheid

Sofia, Bulgarije

B.A – Zeer ervaren ontwerper die logo’s, illustraties en ook UX/UI ontwerpt. Anna woont in Sofia, Bulgarije en werkt meer dan 15 jaar voor met name startup bedrijven over de hele wereld. Is dol op cultuur, musea en haar 1 jarige zoontje.