Intertoys: TikTok, kidfluencers en groei ondanks corona met Head of Marketing Nicole Babay

Stel je voor: je bent marketeer en je doelgroep zijn kinderen. Focus je dan op de kinderen? Of de ouders? Een retailer die daar goed in slaagt is Intertoys. Ze groeien flink door, ondanks corona. Head of Marketing Nicole Babay vertelt ons de ins en outs in deze HelloMasters podcast.

Intertoys: de speelgoedspecialist

De retailwereld maakt veel mee: boom in e-commerce, leegloop van winkelstraten, en vergeet niet de eindeloze lockdowns. Dat vraagt agile werken en innovatie! Daar weet Intertoys wel raad mee.

De speelgoedwinkel bestaat al 46 jaar! Hier vind je je vrijdagavond bordspel tot non-binaire barbies. In Nederland hebben ze meer dan 200 winkels. Met groeiplannen om er meer te openen 

Wie is de Head of Marketing van Intertoys?

Nicole Babay leidt marketing bij Intertoys. Als marketeer is ze bekend in de event wereld en tijdschriften. Ze was 9 jaar de director van o.a. De Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs. In juli 2021 maakte ze de overstap naar retail.

Een fun fact over Intertoys is de startup mentaliteit vertelt Nicole. Er hangt een ‘jonge honden cultuur’ waar je je plannen van vandaag, gister al mocht uitvoeren. Klinkt bekend! De marketing baas van Blokker vertelde ons hetzelfde.

In deze HelloMasters podcast

 • In 6 maanden 44k volgers op TikTok: Nicole geeft tips
 • Kidinfluencers: yay of nay?
 • Als laatste: communiceren ze nou naar kinderen of hun ouders?


  Bedankt!

  We nemen contact op binnen 1 werkdag.
  Wil je direct een afspraak maken?

  Plan je afspraak

  Aangemeld!

  Dank voor je aanmelding op onze nieuwsbrief!
  Elke twee weken vind je marketing hacks, nieuws en meer in je mailbox.

  Maak een profiel
  Leer van de beste CMO’s!

  Luister naar onze HelloMasters podcast