Leiderschap in de boardroom en haar a-typische weg tot CMO – Marguerite Soeteman-Reijnen CMO Aon Inpoint & Chairman Aon Holdings vertelt

HelloMasters is de marketing podcast van HelloMaaS, het Marketing as a Service platform. In onze podcast praten we met ‘movers en shakers’ uit de Nederlandse marketingwereld. Iedere keer een deep dive bij andere bedrijven over marketing, innovatie en teams. Tune into HelloMasters via Apple Podcasts en Spotify!

Chairman, Board member, CMO en officieel LinkedIn auteur. Leer Marguerite Soeteman-Reijnen kennen in deze HelloMasters podcast. Een inspirerend en strategisch gesprek over leiderschap en haar plek in de boardroom.

Aon

Aon is een grote speler in de verzekeringswereld. Het beursgenoteerde bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in London. Aon is adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen.

Leuk feitje: Aon staat voor eenheid in het Keltisch!

Wie is Marguerite Soeteman-Reijnen?

Marguerite Soeteman-Reijnen werkt al meer dan 30 jaar voor de verzekeringsmakelaar. Ze kent allerlei facetten van de business. Zo werkte ze in rollen als Managing Director tot Chief Broking Officer. Nu zit ze in de boardroom als chairman en is ze de CMO van Aon Inpoint. 

Marguerite is een onconventionele marketer met een a-typische CMO carrière. Toch gaf de CEO haar de rol van CMO, want zij kent alle facetten van de business. “Ik was echt in shock toen de CEO mij als CMO vroeg” vertelt Marguerite. Wat ze heeft geleerd van haar marketing collega’s? Creativiteit!

De laatste jaren zien we steeds meer CMO’s in de boardroom. Een mooi voorbeeld is Boukje Taphoorn van bol.com. Zo ook Marguerite. Maar hoe kom je daar? In deze HelloMasters geeft Marguerite advies over zichtbaarheid en leiderschap. Zo leer jij de taal van je CTO, CEO en uiteraard CFO. 

In deze HelloMasters

Marguerite vertelt over:

 • Hoe zij hun gigantische stroom van marketing data inzetten
 • De ‘One metric that matters’ binnen haar rol
 • Waarom zij actief is en content maakt op LinkedIn èn Instagram
 • Haar carrière van rechtenstudent naar CMO. Inspirerend!


  Bedankt!

  We nemen contact op binnen 1 werkdag.
  Wil je direct een afspraak maken?

  Plan je afspraak

  Aangemeld!

  Dank voor je aanmelding op onze nieuwsbrief!
  Elke twee weken vind je marketing hacks, nieuws en meer in je mailbox.

  Maak een profiel
  Leer van de beste CMO’s!

  Luister naar onze HelloMasters podcast