Hoe Spinnin’ Records de marketing van DJ’s als Tiësto tot Kris Kross Amsterdam boost? Leer van Susanne Hazendonk, Global Head of Marketing

HelloMasters is de marketing podcast van HelloMaaS, het Marketing as a Service platform. In onze podcast praten we met ‘movers en shakers’ uit de Nederlandse marketingwereld. Iedere keer een deep dive over marketing, innovatie en teams. Tune into HelloMasters via Apple Podcasts en Spotify

De marketingstrategie achter DJ’s, producers en hits? Leer het deze week in HelloMasters podcast met Susanne Hazendonk, Global Head of Marketing van Spinnin’ records – ‘s werelds grootste dance label. 

Spinnin’ Records en marketing

Wie kent niet de DJ’s Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, Afrojack, en Tiësto? 

Hoe bouwen zij hun merk met 100 miljoenen trouwe volgers? God is sometimes a DJ! 

Spinnin’ Records is een platenlabel van eigen bodem en een grote speler in de dancewereld. Een paar jaar geleden overgenomen voor 100 miljoen door Warner Music. 

Spinnin’ Records is geliefd: 28 mln volgers op Youtube, 3 mln op Instagram, 5 mln op Facebook. Een droom voor iedere marketeer!

Wie is de Global Head of Marketing van Spinnin’ Records?

Ontmoet Susanne Hazendonk! Ze werkt al 13 jaar in de muziekwereld. Ooit begonnen als marketing assistent en nu Global Head of Marketing. Bij Spinnin’ Records kwam ze binnen toen het nog een kleine club was. Hier bouwde ze de marketing afdeling op tot het team wat het nu is. Leuke uitdaging met veel creativiteit!

Ze houdt zich dagelijks bezig met de marketing van nieuwe music releases van top en opkomende DJ’s van Nederland tot China.  

De kanaalstrategie is breed en heel creatief. Wat blijkt? Spinnin’ fans vind je in online games, op Peleton fietsen en virtuele dance feesten. 

In deze HelloMasters podcast

Susanne vertelt over

 • Hoe een flexibel team marketing innovatie en creatie accelereert 
 • Hoe Spinnin’ Records experimenteert met onconventionele marketingkanalen 
 • Diversiteit – waarom zien we zo weinig vrouwen in de dance scène?
 • Hoe haar team merken van opkomende DJ’s en producers bouwt 


  Bedankt!

  We nemen contact op binnen 1 werkdag.
  Wil je direct een afspraak maken?

  Plan je afspraak

  Aangemeld!

  Dank voor je aanmelding op onze nieuwsbrief!
  Elke twee weken vind je marketing hacks, nieuws en meer in je mailbox.

  Maak een profiel
  Leer van de beste CMO’s!

  Luister naar onze HelloMasters podcast