Hello Marketing Freelancer

Boost je FREElance carrière met HelloMaaS!

  • Werk voor een vaste prijs & scope met onze pakketten
  • Reageer snel en simpel op projecten via het platform
  • Wees onderdeel van een Flex Team
  • Al je projecten, contracten en facturatie op één plek

Werk op een manier die bij je past.

HelloMaaS is jouw one-stop-shop voor marketing projecten. Geef een boost aan je freelance carrière. Werk op interessante projecten, voer een van onze 37 pakketten uit of sluit je aan bij een Flex Team.

Flex Teams

Wees onderdeel van een pool van specialisten. Samen met andere freelance marketeers is het Flex Team dé flexibele laag van de klant. In een Flex Team deel je ideeën, geeft je advies en fungeer je als sparringpartner. Haak meteen aan op projecten als je nodig bent.

Projecten

Van startups tot corporates, van MedTech tot consumer goods. HelloMaaS biedt een breed scala van interessanten projecten. Of je nu een CRO specialist bent, een strateeg of podcaster. Wie marketing nodig heeft, komt bij HelloMaaS.

Pakketten

Geen acquisitie meer en gezeur met onderhandelen. Met onze vaste prijs pakketten kan je meteen aan de slag! Geef aan welke pakketten het beste bij je passen. Wij regelen de klant, zodat jij kan doen waar je het beste in bent.

Win pitches en pak projecten.

Bij HelloMaaS matcht ons algoritme, in combinatie met een menselijke touch, jou en één andere specialist met het beste project. Een beetje concurrentie heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Dus tijd om te laten zien wat je in huis hebt! Wij briefen de opdracht aan je en helpen je met het voorbereiden van een korte pitch. De beste match gaat door naar de volgende ronde: de project kick-off.

Passief inkomen generen? Dat kan!

Doe mee met ons referral programma

Wat onze community zegt over HelloMaaS

CLAUDIA

Market Researcher

JEROEN

Marketing Graphic Design

IRENA

Growth Marketing & Creative Communications

Wil je meer weten over HelloMaaS?

Email

We will reply within 1 working day

Chat

On every web page in the lower right corner of 09:00-17:00

Phone

Monday -Friday from 09:00-18:00

Office

Prinsengracht 669, 1017 JT, Amsterdam,
Nederland